ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ Greek English

Μήνυμα Προέδρου

Φίλες και φίλοι, σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου όπου μέσα απ ‘αυτή προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα φιλικό προς τον επισκέπτη περιβάλλον και ένα χρηστικό μέρος ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου, που εδρεύει προσωρινά στη Λεμεσό, συγκαλείται σήμερα ως ο  καλύτερος και ο μεγαλύτερος Όμιλος παγκύπρια, έχοντας σημείωση σημαντικές επιτυχίες στον αθλητικό τομέα με ομαδικές επιτυχίες και με την ανάδειξη μεγάλων αντισφαιριστών. Παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα φιλικό και γόνιμο αθλητικό και κοινωνικό περιβάλλον όπου τα παιδία και μεγάλοι, αθλητές και μη, αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια.

Ο Όμιλος μας ιδρύθηκε στην Αμμόχωστο το 1925 και επαναδραστηριοποιήθηκε στη Λεμεσό το 1982 μετά τον εκτοπισμό του 1974. Από τότε χάρη στις προσπάθειες των λατρών του αθλητισμού και του αθλήματος, την υποστήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) και της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ) και τις ευγενείς και εθελοντικές προσφορές, συνεχώς βελτιώνεται. Αποτελεί ένα παράδειγμα αθλητικού σωματείου καλλιεργώντας τις ευγενέστερες αρχές του αθλητισμού μέσα από το κοινωνικότατο άθλημα της αντισφαίρισης.  Στόχοι του είναι η περαιτέρω σημαντική άνοδο στον τόπο μας, η ανάπτυξη της φιλίας και της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών και η παροχή ευχάριστου περιβάλλοντος για τη ψυχαγωγία των μελών.

Σαν προσφυγικό σωματείο είμαστε επίσης περήφανοι που με τις επιτυχίες του Ομίλου συμβάλουμε στη διατήρηση της μνήμης της κατεχόμενης  Αμμοχώστου, και  αποτελεί παράδειγμα αθλητικού οργανισμού προς μίμηση.

 

Ροδιον Παναγιωτου


Πρόεδρος
Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου

Καιρός  Click for Akrotiri, Cyprus Forecast Πως να μας βρείτε 
View Famagusta Tennis Club in a larger map
txtViewTheWeather 
Κοινωνική δικτύωση