ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ Greek English

Αγωνιστικές Ομάδες

Από έναν τόσο ιστορικό Όμιλο και με τόσους τίτλους στις προθήκες του δεν θα μπορούσαν να λείπουν βέβαια και τα τμήματα αθλητικής υποδομής.

Οι αγωνιστικές ομάδες του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου (ΟΑΑ)  λειτουργούν με στόχο να αναδείξουν αθλητές που θα αγωνιστούν και θα διακριθούν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Στον OAA λειτουργούν σε ετήσια βάση τμήμα Ακαδημίας για παιδιά από 5 ετών και άνω που θέλουν να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με το άθλημα του τένις αλλά και για άλλα μεγαλύτερα που έχουν αγαπήσει το τένις και έχουν προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Όσα από τα παιδιά αυτά ξεχωρίζουν σε θέληση αλλά και σε ταλέντο εντάσσονται πλέον στον κατάλογο των αθλητών της Ομοσπονδίας και μερικά από αυτά της αθλητικής ομάδας του Ομίλου και ακολουθούν στο εξής έναν περισσότερο επαγγελματικό προσανατολισμό, μετέχοντας παράλληλα σε αγώνες που διεξάγονται στην Κύπρο με τα χρώματα του Ομίλου και στο εξωτερικό. Είναι βέβαιο ότι κάποια από αυτά τα παιδιά θα ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο, θα ξεπεράσουν τα όρια των Κυπριακών συνόρων, και θα διεκδικήσουν και θα βρεθούν σε πολύ υψηλές θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Όσοι και όσες ανήκουν στα τμήματα της Ακαδημίας και της αθλητικής ομάδας προπονούνται καθημερινά από τις 15:00 το απόγευμα έως και τις 21:00 το βράδυ. Μερικούς από τους επίλεκτους αθλητές του Ομίλου που ξεχωρίζουν και στοχεύουν στη μέγιστη δυνατή διάκριση επιλέγονται από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κο Γιάννο Χατζηγεωργίου για να προπονούνται και στο Εθνικό Κέντρο Τένις στην Λευκωσία με ειδικευμένο ετήσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει προπόνηση τεχνικής, προπόνηση τακτικής, γυμναστική, και συμμετοχή σε αγώνες στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Ο Όμιλος συχνά και σε αντιστοιχία των δυνατοτήτων κάθε αθλητή συμβάλλει ενεργά και οικονομικά στη συμμετοχή των αθλητών του σε αγώνες στο εξωτερικό.

Κατά περίπτωση και σε περιόδους προετοιμασίας των μελών της αθλητικής ομάδας (ενόψει κυρίως αγωνιστικών υποχρεώσεων) οι ώρες των προπονήσεων αυξάνονται και επαναπροσδιορίζονται από τους προσωπικούς προπονητικές των αθλητών του Ομίλου που προσαρμόζουν ξεχωριστά στον κάθε αθλητή και την κάθε αθλήτρια.

Καιρός  Click for Akrotiri, Cyprus Forecast Πως να μας βρείτε 
View Famagusta Tennis Club in a larger map
txtViewTheWeather 
Κοινωνική δικτύωση